MudPro a mocsári izé

Hol van már, mikor a szervízben óva intettek a sártól? Az ArcticCat pont az ellenkezőjére biztat, ugorj bele nyakig. A Mud Pro-val mindezt garanciavesztés nélkül teheted!

Míg számos neves ATV gyártó igyekszik lépést tartani a vásárlók egyre kifinomultabb igényeivel és törekszik a már jól bevált trendeket követve felhasználás specifikus (terep vagy pálya) gépeket gyártani, addig az Arctic Cat egy teljesen új piaci rést felfedezve rukkolt ki 2009 tavaszán Arctic Cat 700 EFI Mud Pro nevet viselő újdonságával. A Mud Pro-val az Arctic Cat az utóbbi időben egyre népszerűbbé váló ’dirt-mud’ tereprallykat egy teljesen új szintre emelte, ami így ’mocskosabb’ lett, mint valaha. Az Arctic Cat amerikai márka, minek köszönhetően lépéselőnyben van a távolkeleti (Japán) gyártókkal szemben az ATV-k legnépesebb piacának számító észak-amerikai kontinensen. A felhasználók igényeit rendkívül gyorsan, testközelből, jelen esetben mondhatni a pocsolya széléről tudja azonnal a Mud Pro-hoz hasonló fejlesztésekkel lereagálni.

A Mud Pro közelebbről:

Motor:
A Mud Pro lelkének számító H1 700-as EFI blokk egy erőteljes 695 köbcentis, SOHC, egyhengeres, vízhűtéses motor, széles forgatónyomatékkal, ahol az egyenletes, sima teljesítményt, az injektoros benzinbefecskendezés biztosítja. Kifejezetten a sárból való kievickélést szolgálja az alacsony fordulattartományban is rendkívül nyomatékosra hangolt motor.
Nem mellesleg a 700 EFI motor 2 alkalommal segítette már a WPSA versenyek élére az Arctic Cat gyári versenycsapatát.

Váz és gumik:
A Mud Pro vázánál a mérnökök a versenyzők tapasztalatait figyelembe véve tervezték meg az ülést, amit közel 2, 5 cm-el magasabbra helyeztek, valamint az irányítást megkönnyítendő áttervezték a kormányt is. A gép lengéscsillapítói szintén a terepversenyek nagyobb teljesítményt kívánó követelményeit hivatottak kielégíteni.

Búvárpipa:

A Mud Pro piacvezető hasmagassága és óriási kerekei mit sem érnek, ha víz kerül a légszűrő szívócsonkjába és ennek következményekénta motorba.Ezt elkerülendő az Arctic Cat egy újabb forradalmi lépést tett az ATV-k fejlesztésében és megtervezte az első, gyári szériatartozékként, extra magasra helyezett, levegő beömlő pipa rendszert, melynek segítségével szárazon tartható a motor még a legmélyebb ingoványban is.

Extrák:
A mud csomag része az első és hátsó delux gallytörők, 2500Lbs-es Warn csörlő, a 12”-os alufelnik, metálzöld fényezés és a rendkívül agresszív 28”-as Highlifter Outlaw MST sárgumik.

Végül, ha valaki esetleg nem lenne megelégedve a 700-as EFI motor teljesítményével, megdöbbentheti magát és környezetét az idén ősszel debütáló Thundercat 1000 köbcentis Mud Pro szörnyetegével.

   

A Qualcom Ltd. a SOLARIS © , AEON, ARCTIC CAT quadok magyarországi forgalmazója.
Minden jog fenntartva 2015 © Qualcom Ltd.


4x4 motor,quad,ATV,Arctic Cat,munka quad,munka atv,Suzuki,Solaris,Polaris,Honda,Kawasaki,Yamaha,quad kiegészitők,csörlő,warn,puskatok,sport quad,rendszámos quad,quad gumi,vonó horog,hótoló