GARANCIA

A Qualcom Ltd. a korlátozott garanciát nyújt az általa forgalmazott termékek esetleges gyárilag hibás alkatrészeire. A következő alkatrészek tartoznak a garancia alá a vásárlás napjától számítva a garanciális idő lejártának napjáig:

Motor/sebességváltó/karburátor : 1év
Elektronikus alkatrészek, vezetékek : 1 év

A garancia ugyanakkor nem vonatkozik a különböző törékeny és nem kopás álló elemekre, így a teljesség igénye nélkül a gépet borító műanyag elemekre, ülés kárpitra, lökhárítókra, felfüggesztésekre, teleszkópokra, illetve lengés csillapítókra, meghajtó láncra, lámpa testre és izzókra, levegő szűrőkre, fék betétekre, gumikra és minden olyan hibára, valamint sérülésre amely a nem rendeltetés szerű használatból, balesetből a fogyasztó rongálásából illetve a Használati Útmutatóban található karbantartási táblázat alapján ajánlott különböző karbantartási műveletek elmulasztásából származnak. A gépjármű bármiféle megváltoztatása, illetve nem a gyártó álltal nyujtott alkatrészekkel való felszerelése a garancia elvesztését vonja maga után.

   

A Qualcom Ltd. a SOLARIS © , AEON, ARCTIC CAT quadok magyarországi forgalmazója.
Minden jog fenntartva 2015 © Qualcom Ltd.


4x4 motor,quad,ATV,Arctic Cat,munka quad,munka atv,Suzuki,Solaris,Polaris,Honda,Kawasaki,Yamaha,quad kiegészitők,csörlő,warn,puskatok,sport quad,rendszámos quad,quad gumi,vonó horog,hótoló