Uniós támogatás az Arctic Cat ATV-k modelljeire

A következő években Magyarország az agrár-, vidékfejlesztés tekintetében is nagy lehetőségek előtt áll. Hazánk az Európai Unió új költségvetési időszakában - 2014 és 2017 között - közel 30 Mrd euró forrás felhasználására jogosult. Ez az összeg teljes egészében a magyar mezőgazdaság és a vidék fejlesztésére fordítható. A 2007-től elérhető uniós pénzek, kiegészítve a hazai forrásokkal a magyar agrárgazdaság és vidék hosszú távú versenyképességét alapozhatják meg. Ezen lehetőségek kiaknázásában szeretnénk azon vásárlóinknak segítséget nyújtani, akik a quadot nemcsak mint hobbieszközt, hanem mint munkagépet kívánják megvásárolni illetve használni. Az Uniós támogatással megvásárolható gépek listája a www.mvh.gov.hu oldalon, a gépkatalógus menüpont alatt megtekinthetők.

Ha bármiféle kérdése van a támogatásról, a támogatási rendszer felépüléséről, a kiírt pályázatokról, és azok teljesítésének lehetőségeiről, tegye fel kérdését, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Kérdéseiket a következő e-mail címre várjuk: office@4x4motor.hu

   

A Qualcom Ltd. a SOLARIS © , AEON, ARCTIC CAT quadok magyarországi forgalmazója.
Minden jog fenntartva 2015 © Qualcom Ltd.


4x4 motor,quad,ATV,Arctic Cat,munka quad,munka atv,Suzuki,Solaris,Polaris,Honda,Kawasaki,Yamaha,quad kiegészitők,csörlő,warn,puskatok,sport quad,rendszámos quad,quad gumi,vonó horog,hótoló