MudPro1000 H2 EFI

Az elmúlt évben a 700 EFI MudPro bemutatásával az Arctic Cat megrengette a sárdagonyázók világát. A mély saras terepre történt tökéletes hangoltságával a Mud Pro új sztenderdet állított fel kategóriájában. Eddig…2010-ben ugyanis megjelent a MudPro 1000 H2 EFI.

Kezdjük  mindjárt a megnövekedett 147cm-es tengelytávval, amit a Team Arctic-os amerikai versenyző kollégák fontosnak tartottak kiemelni, mint technikai változtatást, ami hozzájárult többek között a  Mud Nationals  Mudda Cross és Mud Bog profi kategóriájának megnyeréséhez. Kistestvéréhez a MudPro 700-hoz képest ez közel 20cm-es tengelytáv növekedés, ami az emelkedők leküzdésében teszi jóval magabiztosabbá a járművet és utasát, mivel így kisebb a hátraborulás esélye.

 

 

A MudPro 1000 futóműve és lengéscsillapítói szintén a versenyek igénybevételeit hivatottak kielégíteni kifejezetten a 28 colos Maxxis Zilla gumikra hangolva.
A Mud Pro lelkének számít a Thundercat-ből már jól ismert erőteljes 951 köbcentis, SOHC, kéthengeres, vízhűtéses motor, széles forgatónyomatékkal, ahol az egyenletes, sima teljesítményt, az injektoros benzinbefecskendezés biztosítja. Kifejezetten a sárból való kievickélést szolgálja az alacsony fordulattartományban is rendkívül nyomatékosra hangolt motor.

Vezető hasmagasságával (35,6cm) és a MudPro 700-ból már ismert extra magasra helyezett, levegőbeömlő piparendszerével nincs az a sár amiből pillanatok alatt 'szárazon' ki ne evickélne.

A MudPro csomag részét képezi továbbá a havy duty első és hátsó gallytörők és a 14 colos alufelnik.

   

A Qualcom Ltd. a SOLARIS © , AEON, ARCTIC CAT quadok magyarországi forgalmazója.
Minden jog fenntartva 2015 © Qualcom Ltd.


4x4 motor,quad,ATV,Arctic Cat,munka quad,munka atv,Suzuki,Solaris,Polaris,Honda,Kawasaki,Yamaha,quad kiegészitők,csörlő,warn,puskatok,sport quad,rendszámos quad,quad gumi,vonó horog,hótoló